Perinteinen Pääsiäisherkku valmistuu kädenkäänteessä myös vegaanisena ja maidottomana. Tästä uskomattoman herkullisesta pääsiäisjälkiruoasta tykkää varmasti koko perhe. Helppo juustokakku ilman uunia.
Työaika: --- Annokset: 6 annosta Kategoria: Jälkiruoka
Ainekset
1dl soijavispiä
½dl sokeria
½ sitruunan raastettu kuori
1rkl sitruunamehua
1dl vaniljakaurajogurttia
kourallinen rusinoita
Koristeluun pähkinärouhe
Valmistusohje
Vispaa soijavispi. Lisää sokeri, Mascarpone, sitruunan kuori ja mehu, jogurtti, sekä rusinat. Sekoita huolellisesti vispaamalla.
Pane mascarponeseos valumaan kostutetulla sideharsolla vuorattuun pashamuottiin tai siivilään. Voit käyttää myös suodatinpaperilla vuorattua kahvinsuodatinta.
Anna valua kylmässä yön yli. Kumoa pasha seuraavana päivänä tarjoiluvadille ja koristele pähkinärouheella.
Tarjoa pasha jälkiruokana tai kahvipöydässä.
Comments