Pääsiäispöydän herkku joka syntyy helposti ja maistuu kaikille! Tämän reseptin sopii hyvin syötäväksi vielä pitkään pääsiäisen jälkeen. Helppo juustokakku ilman uunia.
Työaika: --- Annokset: 6 annosta Kategoria: Jälkiruoka
Ainekset
1dl soijavispi
1pkt Sheese original vegetuorejuusto
1rkl margariinia (sinistä Keijua)
1½dl maustamatonta soijajogurttia
1/4dl sokeria
½ sitruunan raastettu kuori
1rkl sitruunamehua
1rkl rusinoita
5 kuivattua aprikoosia silputtuna
2rkl mantelirouhetta
Valmistusohje
Mittaa kerma kulhoon ja vispaa se sähkövatkaimella kuohkeaksi. Lisää joukkoon vegetuorejuusto, margariini ja soijajogurttia ja vispaa tasaiseksi.
Mausta sokerilla, sitruunan kuorella ja sitruunamehulla.
Lisää rusinat, silputut aprikoosit ja mantelirouhe.
Vuoraa kahvisuodatit suodatinpussilla ja kaada pashamassa suodattimeen. Vuoraa pashan päällinen tuorekelmulla ja laita lautanen suodattimen päälle painoksi. Anna massan valua suodattimessa jääkaapissa yön yli.
Kumoa Pasha lautaselle ja irrota suodatinpaperi varovasti.
Comments