top of page

Vegaaninen pasha

Pääsiäispöydän herkku joka syntyy helposti ja maistuu kaikille! Tämän reseptin sopii hyvin syötäväksi vielä pitkään pääsiäisen jälkeen. Helppo juustokakku ilman uunia.

Työaika: --- Annokset: 6 annosta Kategoria: Jälkiruoka


Ainekset

1dl soijavispi

1pkt Sheese original vegetuorejuusto

1rkl margariinia (sinistä Keijua)

1½dl maustamatonta soijajogurttia

1/4dl sokeria

½ sitruunan raastettu kuori

1rkl sitruunamehua

1rkl rusinoita

5 kuivattua aprikoosia silputtuna

2rkl mantelirouhetta


Valmistusohje

Mittaa kerma kulhoon ja vispaa se sähkövatkaimella kuohkeaksi. Lisää joukkoon vegetuorejuusto, margariini ja soijajogurttia ja vispaa tasaiseksi.


Mausta sokerilla, sitruunan kuorella ja sitruunamehulla.


Lisää rusinat, silputut aprikoosit ja mantelirouhe.


Vuoraa kahvisuodatit suodatinpussilla ja kaada pashamassa suodattimeen. Vuoraa pashan päällinen tuorekelmulla ja laita lautanen suodattimen päälle painoksi. Anna massan valua suodattimessa jääkaapissa yön yli.


Kumoa Pasha lautaselle ja irrota suodatinpaperi varovasti.


461 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page