top of page

Vegaaninen pannukakku

Kuohkeaa ja pehmeää vegaaninen uunissa paistettu pannukakku valmistuu jopa helpommin kuin perinteinen. Superhelppo resepti, jonka kanssa toimii niin suolainen kuin makeakin täyte.

Työaika: 45 min Annokset: 6 annosta Kategoria: Alkuruoka



Ainekset

5 1/2 dl Vehnäjauhoja

1 dl Kaurahiutaleita

2 tl Leivinjauhetta

1/2 tl Suolaa

1 dl Sokeria

1 dl Maustamatonta soijajogurttia

1 l Soija-, kaura- tai muuta kasvimaitoa

Vegaanista margariinia (ks. lista täältä)


Koristeluun


Tuoreet marjat

Hillo


Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää soijajogurtti ja kasvimaito


Lämmitä sillä aikaa kun taikina tekeytyy uuni kuumenemaan 200 asteeseen.


Laita leivinpaperi pellille ja kaada taikina. Laita taikinaan satunnaisesti margariiniviipaleita.


Paista pannukakku 35 min, sitten nosta lämpötilaa 210 asteeseen ja paista vielä 5-10 minuuttia kunnes pinta on ruskistunut.


Tarjoile pannukakku Schlagfix kermavaahdon kanssa, lisää marjat tai hillo.

193 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page