Kuohkeaa ja pehmeää vegaaninen uunissa paistettu pannukakku valmistuu jopa helpommin kuin perinteinen. Superhelppo resepti, jonka kanssa toimii niin suolainen kuin makeakin täyte.
Työaika: 45 min Annokset: 6 annosta Kategoria: Alkuruoka
Ainekset
5 1/2 dl Vehnäjauhoja
1 dl Kaurahiutaleita
2 tl Leivinjauhetta
1/2 tl Suolaa
1 dl Sokeria
1 dl Maustamatonta soijajogurttia
1 l Soija-, kaura- tai muuta kasvimaitoa
Vegaanista margariinia (ks. lista täältä)
Koristeluun
Tuoreet marjat
Hillo
Valmistusohje
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää soijajogurtti ja kasvimaito
Lämmitä sillä aikaa kun taikina tekeytyy uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
Laita leivinpaperi pellille ja kaada taikina. Laita taikinaan satunnaisesti margariiniviipaleita.
Paista pannukakku 35 min, sitten nosta lämpötilaa 210 asteeseen ja paista vielä 5-10 minuuttia kunnes pinta on ruskistunut.
Tarjoile pannukakku Schlagfix kermavaahdon kanssa, lisää marjat tai hillo.
Comentarios