top of page

Vegaaninen lasagne

Tästä vegaanisesta lasagnesta tulee muutenkin superhyvä. Vegaaninen lasagne valmistuu samaan tapaan kuin perinteinen lasagne, kun korvaat maitotuotteet kasvipohjaisilla tuotteilla ja jauhelihan Bon Soya soijarouheella.

Työaika: 60 min Annokset: 4 annosta Kategoria: Pääruoka


Ainekset

Myllyn paras lasagnelevyjä

Kaurajuoma 6dl

Sunnuntai laktoositonta margariiniä 100g

Vehnäjauhoja 2rkl

Pestolle

Oliiviöljy 1dl

Basilikaa nippu

Suolapähkinöitä 2 kourallista

Sitruunamehu 1tl

Suolaa ja pippuria

Valkosipuli 2 kynttä


Valmistusohje

Paista soijarouhe hetki öljyssä.


Valmista juustokastike. Sulata margariini ja lisää vehnäjauhot. Sekoita ja paista hetki.


Lisää kauramaito ja 100g mozzarellaa. Keittele kastike paksuksi.


Levitä voideltuun vuokaan kerros soijarouhea, peitä vierekkäin asetuilla lasagnelevyillä ja kaada päälle kerros valkokastiketta. Tee vuokaan näin 3-4 samanlaista kerrosta.


Kaada päällimäiseksi kerrokseksi valkokastiketta ja ripottele päälle loput mozzarellasta. Kypsennä lasagnea 175 asteisen uunin alimmalla tasolla 50 min. (Vinkki) Laita uuni gratinointivastukselle viimeisemmät 10min.


Valmista pesto soseuttamalla sauvasekoittimella peston ainekset. Lisää tarvittaessa mausteita.


104 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page