Cheese the Queen Tryffeli on erittäin maukas vegaaninen cashew-pohjainen vuusto, josta voi valmistaa monia herkullisia ja monipuolisia ruokia. Tällä kertaa päätimme kokeilla miltä se maistuu jos lisäämme joukkoon karamellisoitua sipulia ja lehtitaikinaa. Testi onnistui, ja mielestämme torttu sopii erinomaisesti viinilasillisen kylkeen gourmet-välipalaksi.
Työaika: 45 min Annokset: 1 annos Kategoria: Pääruoka
Ainekset
Lehtitaikina
Punasipuli
Oliiviöljy
Hunaja
Muskottipähkinä
Timjami, suola
Valmistusohje
Hienonna sipuli ja kuullota pannulla oliiviöljyn, hunajan ja muskottipähkinän kanssa, kunnes se pehmenee.
Lisää timjamia ja suolaa maun mukaan. Jatka sipuleiden kuullottamista matalalla lämmöllä hetken ajan.
Kuumenna uuni 175 asteeseen.
Leikkaa taikinalevy sopivaan muottiin ja paista uunissa kullanruskeaksi.
Kaada karamellisoitu sipuli ja Cheese the Queen Tryffeli -juusto taikinan päälle ja paista vielä muutaman minuutin ajan. Ripottele päälle tuoretta timjamia ja nauti!
Comments