Kermainen ja täyttävä intialainen annos tofulla ja tomaateilla. Sopii niin lounaaksi kuin päivälliseksi.
Työaika: 30 min Annokset: 4 annosta Kategoria: Pääruoka
Ainekset
3 dl vapaavalintaista riisiä
250 g Bon Soya Tofu tillillä
2 rkl vapaavalintaista öljyä paistamiseen
1 kpl keltainen sipuli
3 kpl valkosipulinkynsiä
1,5 rkl tandoorimaustetta
1 rkl kurkumaata
1 rkl korianteria
1,5 tl suolaa
1 tl chilijauhetta
0,5 tl mustapippuria
400 ml kookosmaitoa
390 g tomaattimurskaa
230 g tomaattia
Valmistusohje
Keitä riisi pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti. Kuutioi tofu ja paista paistinpannulla vapaavaintaisessa öljyssä kunnes paloilla on hieno paistinpinta.
Laita tofupalat kulhoon. Kuori ja hakkaa sipuli ja valkosipuli ja ruskista öljytyllä paistinpannulla.
Lisää kaikki mausteet kun sipuli on pehmeä, sekoita hyvin.
Comments