Muffinsseja voi syödä aamu- ja välipalaksi. Leivo reseptillämme muffinsseja juhliin, ystäville tai ihan vain omaksi iloksi.
Työaika: 30 min Annokset: 6 annosta Kategoria: Leivonta
Ainekset
125 g quinoaa, ruskeaa riisiä tai kaurajauhoa
75 g kikhernejauhoa
2 tl välimeren yrttiseosta
1 tl valkosipulijauhetta
2 tl paprikaa
1 tl leivinjauhetta
½ tl ruokasooda
Musta pippuri ja suola
Cayenne-pippuria
1 kesäkurpitsa, raastettuna
6 ruokalusikallista maissia
75g Kolios Cheddar shredded style -raaste
300 ml vettä
2 ruokalusikallista oliiviöljyä
Valmistusohje
Esikuumenna uuni 180 asteeseen ja ota esille 6 muffinssivuokaa.
Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää joukkoon raastettu kesäkurpitsa, maissi ja Sheese raaste.
Kaada joukkoon vesi ja oliiviöljy ja sekoita massaksi. Jaa taikina tasaisesti muffinssivuokiin ja paista uunissa noin 15-20 minuuttia, kunnes muffinssin kohoavat ja saavat kauniin kultaisen pinnan.
Anna jäähtyä hieman ja syö lämpiminä. Säilytä jääkaapissa ilmantiiviissä rasiassa.
Comments