Rucola-salaatti on kotoisin Italiasta, missä se kasvaa luonnonvaraisena. Tarjoile rucolasalaattia pääruoan ohessa tai alkupalana. Laktoositon ja gluteeniton Mozzarella juusto tekee mausta täysin italialaisen!
Työaika: 15 min Annokset: 2 annosta Kategoria: Alkuruoka
Ainekset
Salaattiin:
2 Kourallista rukolaa tai salaatinlehtiä (pesty ja kuivattu)
4 Aurinkokuivattua tomaattia
Siemensekoitus (auringonkukka, kurpitsa, rusinat, kuivatut marjat)
Granaattiomena siemeniä
Punasipulia
Kastikkeeseen:
1dl Oliiviöljyä
½dl Balsamicoa
1tl Siirappia tai hunajaa
1tl Sinappia
Suolaa ja pippuria myllystä
Valmistusohje
Valmista kastike sekoittamalla ainekset keskenään. Sekoita huolellisesti kunnes kaikki ainekset sekoittuvat tasaisesti.
Suuressa kulhossa sekoita rukola, ak-tomaatit, siemenet, granaattiomena, viipaloitu punasipuli, rusinat. Lisää raastettu gluteeniton ja soijaton Sheese Italian style parmesan.
Kaada päälle valmistamasi kastike ja tarjoile heti.
Comments