Olkaa hyvä, aivan mahtavan makuinen vegaaninen risotto! Risoton voi tarjoilla sellaisenaan tai lisukkeena. Ah, niin hyvää ja nyt haluaisimme jakaa sen sulle!
Työaika: 50 min Annokset: 4 annosta Kategoria: Pääruoka
Ainekset
3dl Risottoa
2dl Pakastekasviksia
5 Tankoparsaa
5dl Puolimakeaa valkoviiniä
4dl Kasvislientä
1tl Carrya
1tl Paprikajauhetta
Pippuri ja suola
Korianteria koristeluun
Tarvittaessa 2dl vettä + 1rkl siirappia
Valmistusohje
Kuumenna kattilassa ½dl öljyä. Lisää mausteet carry ja paprikajauhe sekä pakastekasvikset.
Kun nämä ovat sulaneet hieman, lisää Kycklingbitar. Ruskista.
Lisää joukkoon viipaloitu tankoparsa ja risottoriisi. Kuullota hetki.
Lisää viini ja kasvisliemi vähitellen. Sekoita joka parin minuutin välein. Kun neste on imeytynyt, lisää vuorotellen viini ja kasvisliemi vähitellen pienissä erissä sitä mukaan kun neste imeytyy riisiin (n. 20 min).
Lisää valmistuksen lopussa vielä Vegan white feta. Sekoita huolellisesti niin että feta sulaa.
Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää tarvittaessa 2dl vettä, joka on laimennettu 1rkl siirapilla, mikäli risotosta tulee liian hapanta (tämä riippuu viinistä). Sokeriliuos tasapainottaa hapakkuutta.
Koristele korianterilla. Nauti.
Comments