Pinaattiletut ovat helppo tapa saada hieman vihreää ruokavalioonsa. Pinaattiletut tuorejuustolla käy kokoaisesta ateriasta ja voi syödä aamupalaksi, lounaaksi tai välipalaksi..Myös lapsille terveellinen pinaatti uppoaa lettujen muodossa. Parhaat pitsireunaiset kesälounaaksi letut syntyvät valurautapannulla.
Työaika: 35 min Annokset: 4 annosta Kategoria: Alkuruoka
Ainekset
Letut:
Kaksi kourallista pinaattia
3dl Vehnäjauhoja
3dl Vettä
Ripaus suolaa
1rkl Rypsiöljyä
Tuorejuusto:
½pkt Sheese Creamy chives vegetuorejuustoa
2rkl Maustamatonta soijajogurttia
Ripaus suolaa ja pippuria
Kasvikset:
Erivärisiä tomaatteja
1 Kypsä avocado
Kourallinen korianteria
Valmistusohje
Sekoita lettutaikina tehosekoittimessa. Paista letut.
Sillä aikaa kun letut ovat paistumassa, valmista tuorejuusto sekoittamalla Creamy chives ja soijajogurtti. Mausta mausteilla. Pilko kasvikset.
Lado lettujen päälle lusikallinen tuorejuustoa ja kasviksia. Tarjoile heti.
Comments