Vegaaninen parsakaalikeitto valmistuu nopeasti vain kuudesta aineksesta. Parsakaalin proteiinipitoisuuden ansiosta, nälkä pysyy pois pitkään.
Työaika: 30 min Annokset: 4 annosta Kategoria: Alkuruoka
Ainekset
4 perunaa
1 parsakaali
2 sipulia
6-7dl kasvislientä
2rkl kasvirasvaa
Suolaa ja pippuria
Valmistusohje
Kuori ja pilko silpuksi sipulit. Lohko pestyt ja kuoritut perunat. Huuhtele ja paloittele parsakaali varsineen.
Paista öljyssä sipuli kypsäksi. Lisää perunalohkot, parsakaali ja kasvisliemi. Kiehauta ja keitä 15-20 minuuttia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.
Ota kattila pois liedeltä ja lisää joukkoon Blue Sheese raaste. Anna sulaa hetki ja soseuta tämän jälkeen keitto sauvasekoittimella.
Laita takaisin liedelle ja kiehauta uudelleen. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.
Comments