top of page

Paistettu Tryffeli juustolla ja salottisipulilla

Salottisipuli ja paistettu juusto on perinteinen ranskalainen ruokalaji, jota tarjotaan nuoren viinin kylkeen. Etsitkö jotain erilaista ja maukasta juhliisi? Siinä tapauksessa tämä resepti on juuri sinua varten.

Työaika: 40 min Annokset: 1 annos Kategoria: Pääruoka


Ainekset

Salottisipuli

Oliiviöljy

Valkoviini

Timjani, suola, mustapippuri


Valmistusohje

Kuumenna uuni 175 asteeseen.


Hienonna salottisipuli ja lisää oliiviöljy, valkoviini ja mustapippuri. Sekoita hyvin ja levitä vuokaan. Paista uunissa ruskeaksi.


Lisää Cheese the Queen juusto ja jatka paistamista, kunnes juusto on reunoiltaan ruskeahko.


Ripottele päälle suolaa, tuoretta timjamia ja tarjoile heti!



54 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page