Paahdettu juuressalaatti on täydellinen syksyn ja talven salaatti. Miten hyvältä se maistuukaan!
Työaika: 35 min Annokset: 4 annosta Kategoria: Alkuruoka
Ainekset
200g myskikurpitsaa
4 pientä punajuurta
1 appelsiini
1rkl pinjansiemeniä
rosmariinia
1rkl viinietikkaa
3rkl oliiviöljyä
3 hyppysellistä suolaa
Valmistusohje
Poista kuori myskikurpitsasta ja punajuurista, leikkaa kuutioiksi ja asettele leivinpaperoidulle pellille.
Ripottele päälle rosmariini, oliiviöljy ja suola. Paista 180 asteessa 25 minuutin ajan.
Sillä aikaa kun juurekset ovat paistumassa, viipaloi vegejuusto ja paista pannulla tai grillissä.
Sekoita keskenään kastikkeen ainesosat. Kun juurekset ovat valmiita, sekoita kaikki ainekset keskenään ja lisää kastike. Asettele Grilling block vegejuusto salaatin pinnalle. Nauti.
Comments