top of page

Mustikkapirtelö mintulla ja persiljalla

Todella odottamaton yhdistelmä! Mutta ota aikaa, tämä pirtelö on niin herkullinen että haluat tehdä sitä yhä uudelleen vaikka joka päivä! Täyteläinen, mutta raikkaanmakuinen pirtelö hedelmistä ja marjoista, joka energisoi, vie näläntuneen ja saa sinut hehkumaan

Työaika: 10 min Annokset: 1 annos Kategoria: Jälkiruoka


Ainekset

1 Iso kypsä banaani

1,5 Kuppia Mustikkaa

2-3 Oksaa Minttua

20 g Persiljaa

240 ml Vettä


Valmistusohje

Pese minttu ja persilja, revi mintunlehdet oksista, säästä muutama lehti koristeeksi. Leikkaa kuorittu banaani renkaiksi. Huuhtele mustikat juoksevan veden alla.


Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen, kaada vesi joukkoon ja vatkaa tasaiseksi.


Kaada pirtelö laseihin ja koristele mintun lehdillä ja Schlagfixin Vegan creamilla.

32 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kommentit


bottom of page