Mascarpone-jälkiruoka sopii erinomaisesti kesäpäivän herkuksi. Juuston pehmeys ja hienostunut maku sopii upeasti tasapainottamaan mustikkan raikasta makua.
Työaika: 20 min/ 5 tuntia Annokset: 5 annosta Kategoria: Jälkiruoka
Ainekset
250 g Schlagfix Mascarponea
100 g Sokeria
200 ml Kasviskermaa
Vaniljatanko tai 2 tl Vaniljasokeria
200 g Mustikoita
Valmistusohje
Vatkaa kerma sokerin kanssa Lisää mascarpone ja sekoita.
Halkaise vaniljatanko ja kaavi siemenet. Lisää ne mascarponeen ja kermaan, sekoita.
Lisää mustikat, sekoita. Mikäli käytät pakastemarjoja, ne tulee ensi sulattaa ja kaikki nesteet valutettava.
Kaada massa kulhoihin, jäähdytä 5-6 tuntia. Koristele tuoreilla mintun oksilla.
Comments