Suosikkihedelmä avokado päätyy usein salaattiin, leivälle tai smoothien joukkoon mutta taipuu myös keitoksi. Avokadokeitto on ihanan raikas lounasruoka vaikka töihin mukaan otettavaksi.
Työaika: 15 min Annokset: 2 annosta Kategoria: Alkuruoka
Ainekset
4 Kypsää avokadoa
2 rkl Sheese Creamy chives -juustoa
2 dl Kasviskermaa
1 Purjo pala
1 Valkosipulin kynsi
2 rkl Oliiviöljyä
4 dl Vettä
1 Kasvisliemikuutiota
4 tl Sitruunamehua
Pippuria
Suolaa
Valmistusohje
Hienonna purjo ja valkosipulin kynsi. Kuullota ne suoraan kattilassa oliiviöljyssä. Lisää vesi, kasviskerma ja kasvisliemikuutio. Kiehauta.
Sekoita avokadojen hedelmäliha ja sitruunamehu sauvasekoittimella. Lisää Sheese Creamy chives -vegejuusto. Yhdistä aineet. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa heti ja nauti!
!!! Avokado ei pidä kuumentamisesta, joten älä keitä keittoa enää avokadon lisäämisen jälkeen.
Comments