Lehtikaali-kurpitsapasta on nopea arkiruoka.Pastan joukkoon sekoitetaan uunissa paahdettuja kasviksia ja vegejuustoa. Katso tämä ja monet muut reseptit.
Työaika: 40 min Annokset: 4 annosta Kategoria: Leivonta
Ainekset
Pohja
150 g Suolaisia keksejä
50 g Kaurahiutaleita
4 Ruokalusikallista kookosöljyä, sulatettuna
2 Ruokalusikallista tahinia
2 tl Yrttisekoitusta
Täyte
1 Punainen sipuli, viipaloitu
1 tl Oliiviöljyä
½ Myskikurpitsa, kuutioitu
Kourallinen lehtikaalia
1 tl Pippuria
1 tl Balsamiviinietikka
Mustapippuri ja suola
1 rkl Maissijauhoa
1 tl Yrttisekoitusta
Valmistusohje
Murskaa keksit tehosekoittimessa, heitä joukkoon muut pohja-ainekset ja vatkaa tasaiseksi seokseksi. Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille n. 2 - 3 cm:n korkeuteen ja aseta sivuun odottamaan.
Lorauta pannulle tilkallisen öljyä ja kuullota sipulit. Lisää myskikurpitsapalat, lehtikaali, paprika, balsamiviinietikka ja mausteet.
Kypsennä vielä 5-10 minuuttia, kunnes kaikki vihannekset karamellisoitu hieman.
Lisää vihannesten sekaan Sheese Creamy original, maissijauhot, 3 ruokalusikallista vettä, yrttiseos ja sekoita hyvin.
Kuumenna uuni 180 asteeseen ja esipaista pohja noin 10 minuuttia.
Kaada täyte piirakkapohjaan. Ripottele pieniä paloja Sheese Blue style täytteen päälle. Paista uunissa seuraavat 25 minuuttia, kunnes pinta on kauniin kultainen. Nauti lämpimänä tai kylmänä.
Comentários