Herkullinen kasvisgratiini kuorrutetaan Cheddar vegejuustolla ja gratinoidaan uunissa kauniin ruskeaksi. Kasvisgratiini valmistuu vaivattomasti satokauden herkullisimmista kasviksista.
Työaika: 50 min Annokset: 6 annosta Kategoria: Pääruoka
Ainekset
Parsakaali 200g
Kukkakaali 500g
Porkkana 2kpl
Kesäkurpitsa ½
Kaurakermaa 2dl
Suolaa ja mustapippuria
Tuoreita yrttejä (esim. rosmariini, basilika, timjami)
Valmistusohje
Lämmitä uuni 200 asteessa.
Pilko parsa ja kukkakaali kukinnoiksi. Paloittele porkkana ja kesäkurpitsa. Laita uunivuokaan ja sekoita kasvikset.
Sekoita sauvasekoittimella kaurakermaa ja Sheese levite. Kaada seos vuokaan kasvisten päälle. Ripottele pinnalle paksusti Sheese raaste.
Mausta suolalla ja pippurilla. Paista kasvisgratiini uunissa 40 minuuttia.
Ennen tarjoilua koristele kasvisgratiini tuoreilla yrteillä.
コメント