Tykkäätkö pastasta? Sitten vegaani pasta kukka- ja ruusukaalilla on erinomainen vaihtoehto koko perheelle!
Työaika: 30 min Annokset: 6 annosta Kategoria: Pääruoka
Ainekset
2kpl Isoa porkkanaa
500g kukkakaalia
300g ruusukaalia
400g pennepastaa tai fusillia
1rkl margariinia tai ruokaöljyä
3 valkosipulin kynttä hienonnettuna
½ tlchilijauhetta
1 pkt Sheese Creamy garlic & herb levitettä
1 pss Sheese Mature Cheddar Style raastetta
suolaa
2dl mustapippuria myllystä
kasviskermaa
100g maustamatonta tofua
2rkl ravintohiivaa
Valmistusohje
Paloittele kukkakaali lohkoiksi ja puolita ruusukaalit. Keitä kaaleja kiehuvassa, suolalla maustetussa vedessä 5 - 10 min. Kaalit saavat jäädä napakoiksi. Säästä keitinvesi pastan keittoon.
Keitä pasta kaalien vedessä muutamaa minuuttia alle pakkauksen ohjeajan.
Kuullota valkosipulia ja chilijauhetta hetken ajan rasvassa esim. vokkipannulla. Lisää kaalit ja kypsennä ne pehmeäksi miedolla lämmöllä.
Murskaa tofu ja sekoita sitä kasviskermaan. Lisää Sheese levite sekä ravintohiiva. Sekoita sauvasekoittimella paksuksi seokseksi.
Comments