Miksi kasvikset ovat hyviä? Ne ovat terveellisiä ja vähäkalorisia, maukkaita ja ravitsevia. Niiden kanssa sopii niin tuoreet kuin pakastetut vihannekset.
Työaika: 30 min Annokset: 6 annosta Kategoria: Pääruoka
Ainekset
400 g kukkakaali
200 g parsakaali
100 g paprikaa
¼ tl suolaa
½ tl pippurisekoitusta
2dl kaurakermaa
Valmistusohje
Paloittele kukkakaali lohkoiksi ja puolita ruusukaalit. Keitä kaaleja kiehuvassa, suolalla maustetussa vedessä 5 - 10 min. Kaalit saavat jäädä napakoiksi. Säästä keitinvesi pastan keittoon.
Keitä pasta kaalien vedessä muutamaa minuuttia alle pakkauksen ohjeajan.
Kuullota valkosipulia ja chilijauhetta hetken ajan rasvassa esim. vokkipannulla. Lisää kaalit ja kypsennä ne pehmeäksi miedolla lämmöllä.
Murskaa tofu ja sekoita sitä kasviskermaan. Lisää Sheese levite sekä ravintohiiva. Sekoita sauvasekoittimella paksuksi seokseksi.
Comments