Herkullinen ja kevyt vegaani jälkiruoka! Siinä on raikas maku ja se helppo valmistaa. Lapset rakastavat sitä varmasti.
Työaika: 25 min Annokset: 4 annosta Kategoria: Jälkiruoka
Ainekset
2-3 appelsiinia
1dl vegaanista vispiä
3rkl sokeria
2pss Vegegeliä + 2dl vettä
1tl sitruunamehua
Valmistusohje
Kuori appelsiinit, viipaloi kaksi ja paloittele yksi. Vuoraa pyöreäpohjainen kulho appelsiiniviipaleilla ja jos jää paloja, pilko ne pienemmiksi.
Vatkaa vispi kuohkeaksi. Lisää sokeri ja Schlagfix Mascarpone sekä sitruunamehu. Sekoita tasaiseksi seokseksi.
Valmista Vegegel pakkausohjeen mukaan. Kun Vegegel sakkeutuu, lisää se pienenä nauhana kaataen seokseen koko ajan sekoittaen esim. tehosekoittimella.
Kaada Mascarponevispi-appelsiiniseos vuorattuun kulhoon. Laita kulhon päälle muovi ja vie jääkaappiin vähintään 3 tunniksi tai mieluummin anna olla yön yli.
Kippaa appelsiinilotta tarjoiluvadille. Tarjoile heti.
Коментарі