Appelsiini-puolukkapiirakka on helppo, ravitseva ja erittäin herkullinen piirakka kahvin seuraksi. Herkullinen piirakkamme soveltuu myös maidottomaan ja kananmunattomaan ruokavalioon.
Työaika: 60 min Annokset: 10 annosta Kategoria: Leivonta
Ainekset
Pohja
3dl Vehnäjauhoja
½dl Vehnäleseitä
1tl Leivinjauhetta
1tl Vaniljasokeria
½dl Sokeria
2prk Sheese Creamy original juustoa
1dl Rypsiöljyä
Täyte
2prk Sheese Creamy original juustoa
1tl Vaniljasokeria
2dl Puolukkaa
Päälle
½dl Vehnäleseitä
½dl Vehnäjauhoja
½dl Fariinisokeri
2rkl rypsiöljyä
Valmistusohje
Kuumenna uuni 200 asteiseksi. Voitele piirakkavuoka öljyllä.
Sekoita keskenään kulhossa pohjan ainekset. Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Yhdistä täytteen ainekset keskenään. Sekoita. Kaada seos taikinan päälle.
Yhdistä toisessa kulhossa vehnäleseet, vehnäjauhot, fariinisokeri ja öljy. Ripottele tuorejuusojen päälle. Paista piirakka uunin keskitasolla 35min. Anna jäähtyä ja asettua 15 min. Tarjoile.
Comments