Suuressa kulhossa sekoita huolellisesti jauhot, sokeri, leivinjauhe, ksantaani, muskottipähkinä, inkivääri ja neilikka.
Toisessa kulhossa sekoita keskenään rasvan, kurpitsapyree, kookosmaito ja vaahterasiirappi.
Yhdistä ainekset keskenään ja sekoita huolellisesti kuohkeaksi massaksi. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Täytä muffinssivuoat kolmannekseen ja paista uunissa, 180 ° C: ssa, noin 20-25 minuuttia. Tarkista kypsyys hammastikulla.
Nosta muffinssit uunista ja anna jäähtyä vähintään 15 minuuttia.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Täytä pursotin Violife Creamy Original levitteellä. Pursota sitten kuorrute jäähtyneiden muffinssien päälle. halutessasi voit myös työntää pursotinkärki muffinssiin ja täyttä myös sen keskus.