Suussasulavat muffinit

Ainekset
  • 400g Violife Creamy Original
  • 3,5 dl vehnäjauhoja
  • ½ dl sokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl ksantaania
  • ½ tl merisuolaa
  • 1 tl kanelia
  • 1 tl muskottipähkinää
  • ¼ tl inkiväärijauhetta
  • Ripaus neilikkajauhetta
  • 1 dl kookosrasvaa (sulaa)
  • ½ kookosmaitoa
  • 2 rkl vaahterasiirappia
  • 2,5 dl kurpitsapyreetta
VALMISTUSOHJE
  1. Suuressa kulhossa sekoita huolellisesti jauhot, sokeri, leivinjauhe, ksantaani, muskottipähkinä, inkivääri ja neilikka.
  2. Toisessa kulhossa sekoita keskenään rasvan, kurpitsapyree, kookosmaito ja vaahterasiirappi.
  3. Yhdistä ainekset keskenään ja sekoita huolellisesti kuohkeaksi massaksi. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  4. Täytä muffinssivuoat kolmannekseen ja paista uunissa, 180 ° C: ssa, noin 20-25 minuuttia. Tarkista kypsyys hammastikulla.
  5. Nosta muffinssit uunista ja anna jäähtyä vähintään 15 minuuttia.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  6. Täytä pursotin Violife Creamy Original levitteellä. Pursota sitten kuorrute jäähtyneiden muffinssien päälle. halutessasi voit myös työntää pursotinkärki muffinssiin ja täyttä myös sen keskus.