Kesäkurpitsa-snacksit

Ainekset
  • 200g Violife Mediterranean style, raastettuna (mieluiten tehosekoitinta käyttäen)
  • 3 keskisuurta kesäkurpitsa, leikattuna pitkiin tikkuihin
  • 1 rkl timjamia
  • 1 rkl oreganoa
  • 1 rkl rosmariinia
  • Oliiviöljyä
  • Suola ja juuri jauhettua mustapippuria
VALMISTUSOHJE
  1. Esilämmitä uuni 220 C: seen.
  2. Leikkaa kesäkurpitsa pituussuunnassa ohuiksi tikuiksi.
  3. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja levitä kesäkurpitsatikut leivinpaperille.
  4. Ripottele tikkujen päälle hieman oliiviöljyä, mausta suolalla ja pippurilla ja paista uunissa noin 5 minuuttia, kunnes muuttuvat pehmeiksi.
  5. Raastaa Violife Mediterranean style.
  6. Lisää timjami, oregano, rosmariini ja hieman mustapippuria Violife Mediterranean style –raasteeseen ja sekoita huolellisesti.
  7. Nosta kesäkurpitsatikut uunista ja levitä raasteseos tikkujen päälle.
  8. Laita uudestaan uuniin muutamaksi minuutiksi, kunnes tikut saavat kauniin kultaisen värin.