Lämmin grillijuustosalaatti

Ainekset
  • Vihreä salaatti
  • Pinaatti
  • 200g Violife Mediterranean style
  • 200g kurpitsa
  • 4 pientä punajuurta
  • 1 appelsiini
  • Rosmariini
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl etikkaa
  • 3 hyppysellistä suolaa
VALMISTUSOHJE
  1. Viipaloi kurpitsa ja punajuuri ja aseta leivinpellille. Ripottele päälle rosmariini, oliiviöljy ja suola. Paista 180°C noin 25 minuuttia.
  2. Vihannesten ollessaan uunissa viipaloi Violife Mediterranean Style ja aseta kuumalle pannulle. Paista viipaleet noin 1½ minuuttia molemmin puolin.
  3. Valmista kastike puristamalla appelsiinista mehut ja sekoittamalla keskenään appelsiinimehu, etikka, oliiviöljy ja suolaa makusi mukaan. Aseta lautaselle vihreä salaatti, pinaatti, lämpimät vihannekset ja grillattu Violife Mediterranean Style. Lisää joukkoon kastike, sekoita ja nauti