Sinihomejuustopasta

Ainekset
  • 255g Sheese Blue Style -valmistetta
  • 2 kpl keskikokoista sipulia
  • 4 kpl valkosipulikynttä
  • 200 g pinaattia
  • 200 g isovesikrassia
  • 100 g pinjansiemeniä
  • 100 ml soijakermaa
  • Tagliatelle pastaa
  • Suolaa ja pippuria
VALMISTUSOHJE
  1. Leikkaa sipuli ja valkosipuli hienoiksi kuutioiksi. Pese pinaatti ja isovesikrassi hyvin ja nypi lehdet pois varsista.
  2. Kypsennä pastaa ohjeiden mukaisesti siten, että sitä riittäisi noin neljälle hengelle.
  3. Kuumenna 3 ruokalusikallista öljyä pannulla ja kuullota sipulit ja valkosipulit noin 3-4 minuuttia.
  4. Lisää sipuleiden joukkoon isovesikrassi ja pinaatti ja paista hetken pienellä lämmöllä.
  5. Sekoita joukkoon Sheese Blue Style ja mieluisan kasviskerman.Kiehauta. Lisää lopuksi pinjansiemenet.
  6. Annostele pasta lautasiin ja päällystä kastikkeella. Tarjoile lämpimänä.