Etusivu
Yritys
Tuotemerkit
Sheese
Valsoia
Bon Soya
Schlagfix
Vego
Linck
Astrid och Aporna
La Boulangere
Kolios
Chazz
Reseptit
Sinihomejuustopasta
Etusivu
Kaikki reseptit
Sinihomejuustopasta
Sinihomejuustopasta
Pääruoka
Pasta
Sheese
Ainekset
255g Sheese Blue Style -valmistetta
2 kpl keskikokoista sipulia
4 kpl valkosipulikynttä
200 g pinaattia
200 g isovesikrassia
100 g pinjansiemeniä
100 ml soijakermaa
Tagliatelle pastaa
Suolaa ja pippuria
VALMISTUSOHJE
Leikkaa sipuli ja valkosipuli hienoiksi kuutioiksi. Pese pinaatti ja isovesikrassi hyvin ja nypi lehdet pois varsista.
Kypsennä pastaa ohjeiden mukaisesti siten, että sitä riittäisi noin neljälle hengelle.
Kuumenna 3 ruokalusikallista öljyä pannulla ja kuullota sipulit ja valkosipulit noin 3-4 minuuttia.
Lisää sipuleiden joukkoon isovesikrassi ja pinaatti ja paista hetken pienellä lämmöllä.
Sekoita joukkoon Sheese Blue Style ja mieluisan kasviskerman.Kiehauta. Lisää lopuksi pinjansiemenet.
Annostele pasta lautasiin ja päällystä kastikkeella. Tarjoile lämpimänä.