Jäätelökääretorttu

Ainekset
  • 500 g Valsoia Caramello jäätelö
  • 30 g hasselpähkinärouhe
  • 30 g pistaasipähkinärouhe
VALMISTUSOHJE
  1. Nosta Valsoia Caramello jäätelö hetkeksi huoneenlämpöön, jotta se pehmenee.
  2. Siirrä puolet jäätelöstä kulhoon ja lisää sekaan pistaasipähkinärouhe. Sekoita loput jäätelöstä ja hasselpähkinärouhe toisessa kulhossa.
  3. Levitä leivinpaperi leivinpellille tai vuokaan ja kaada pistaasipähkinäsekoitus leivinpaperille. Tasoita suorakulmioksi tai neliöksi.
  4. Kaada hasselpähkinärouhesekoitus suorakulmion päälle ja tasoita varovasti siten, että kerrokset eivät sekoitu keskenään.
  5. Kääri kevyesti rullalle leivinpaperin avulla ja aseta rulla pakastimeen vähintään kolmeksi tunniksi.
  6. Leikkaa jäätelökääretorttu viipaleiksi ennen tarjoilua.