Kasvispata

Ainekset
  • 100 g perunaa
  • 150 g porkkanaa
  • 150 g kesäkurpitsaa
  • 4 rkl krutongimurskaa
  • 1 pkt Valsoia Gustosino
  • 4 rkl oliiviöljyä
VALMISTUSOHJE
  1. 1Pese ja kuori kesäkurpitsa, perunat ja porkkanat. Leikkaa kaikki vihannekset suikaleiksi ja sekoita varovasti keskenään.
  2. Kaada vihannesseos valmiiksi öljyttyyn vuokaan. Murskaa krutongit hienoksi muruksi ja ripottele vihannesten päälle. Ripottele pieni määrä öljyä vihannesten päälle ennen kuin laitat ne uuniin.
  3. Paista esilämmitetyssä uunissa 180 ° C: ssa noin 15 minuuttia.
  4. Raasta Valsoia Gustosino mozzarellantyyppinen valmiste.
  5. Nosta vuoka uunista ja ripottele Gustosino -raaste vihannesten päälle.
  6. Laita takaisin uuniin ja jatka kypsentämistä vielä noin 10 minuutin ajan, kunnen Gustosino –raaste saa kauniin kultaisen pinnan.