Etusivu
Yritys
Tuotemerkit
Sheese
Valsoia
Bon Soya
Schlagfix
Vego
Linck
Astrid och Aporna
La Boulangere
Kolios
Chazz
Reseptit
Hasselpähkinäsuklaa-muffinssit
Etusivu
Kaikki reseptit
Hasselpähkinäsuklaa-muffinssit
Hasselpähkinäsuklaa-muffinssit
Leivonta
Jälkiruoka
Valsoia
Ainekset
3,5 dl vehnäjauhoja
½ dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 dl kookosrasvaa (sulaa)
½ dl kasvismaitoa
200 g Valsoia la Crema Hasselpähkinäsuklaalevite
VALMISTUSOHJE
Suuressa kulhossa sekoita huolellisesti jauhot, sokeri ja leivinjauhe.
Toisessa kulhossa sekoita keskenään rasvan ja kasvismaidon.
Yhdistä ainekset keskenään, lisää Valsoia Hasselpähkinäsuklaalevite ja sekoita huolellisesti kuohkeaksi massaksi.
Täytä muffinssivuoat kolmannekseen ja paista uunissa, 180 ° C: ssa, noin 20-25 minuuttia.
Tarkista kypsyys hammastikulla.
Nosta muffinssit uunista ja anna jäähtyä vähintään 15 minuuttia.