Hasselpähkinäsuklaa-muffinssit

Ainekset
  • 3,5 dl vehnäjauhoja
  • ½ dl sokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 dl kookosrasvaa (sulaa)
  • ½ dl kasvismaitoa
  • 200 g Valsoia la Crema Hasselpähkinäsuklaalevite
VALMISTUSOHJE
  1. Suuressa kulhossa sekoita huolellisesti jauhot, sokeri ja leivinjauhe.
  2. Toisessa kulhossa sekoita keskenään rasvan ja kasvismaidon.
  3. Yhdistä ainekset keskenään, lisää Valsoia Hasselpähkinäsuklaalevite ja sekoita huolellisesti kuohkeaksi massaksi.
  4. Täytä muffinssivuoat kolmannekseen ja paista uunissa, 180 ° C: ssa, noin 20-25 minuuttia.
  5. Tarkista kypsyys hammastikulla.
  6. Nosta muffinssit uunista ja anna jäähtyä vähintään 15 minuuttia.