Etusivu
Yritys
Tuotemerkit
Sheese
Valsoia
Bon Soya
Schlagfix
Vego
Linck
Astrid och Aporna
La Boulangere
Kolios
Chazz
Reseptit
Vegan pasta al pomodoro
Etusivu
Kaikki reseptit
Vegan pasta al pomodoro
Vegan pasta al pomodoro
Pasta
Valsoia
Ainekset
2dl soijarouhetta (esim. tummaa Vegesun soijarouhetta)
4dl vettä + kasvisliemikuutio
1 sipuli
2 valkosipulikynttä (jos ovat pieniä, niin 3-4)
200-250g tomaattimurskaa
1prk Valsoia lo Spalmabile yrtti -levitettä
Kourallinen basilikan lehtiä
Yrttimauste (oregano, timjami, basilika, yms)
Savupaprikamaustetta ½tl
Suola ja pippuri
VALMISTUSOHJE
Ruskista hienoksi pilkotut sipulit.
Lisää tomaattimurska, kasvisliemikuutio, soijarouhe ja vesi.
Lisää mausteet ja yrtit.
Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10min.
Lisää Valsoia levite ja keitä kokoon.
Tarkista mausteet. Vahvista tarvittaessa makua suolalla.
Tarjoaa perinteisen tai esim. tagliatelle pastan kanssa.