Vegan pasta al pomodoro

Ainekset
  • 2dl soijarouhetta (esim. tummaa Vegesun soijarouhetta)
  • 4dl vettä + kasvisliemikuutio
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulikynttä (jos ovat pieniä, niin 3-4)
  • 200-250g tomaattimurskaa
  • 1prk Valsoia lo Spalmabile yrtti -levitettä
  • Kourallinen basilikan lehtiä
  • Yrttimauste (oregano, timjami, basilika, yms)
  • Savupaprikamaustetta ½tl
  • Suola ja pippuri
VALMISTUSOHJE
  1. Ruskista hienoksi pilkotut sipulit.
  2. Lisää tomaattimurska, kasvisliemikuutio, soijarouhe ja vesi.
  3. Lisää mausteet ja yrtit.
  4. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10min.
  5. Lisää Valsoia levite ja keitä kokoon.
  6. Tarkista mausteet. Vahvista tarvittaessa makua suolalla.
  7. Tarjoaa perinteisen tai esim. tagliatelle pastan kanssa.