Suklaa-kookoskonvehdit

aktiivista 30min, passiivista 1h

Ainekset

Ainekset

  • 2pkt Valsoia Yosoi kookos soijajogurttia
  • 1pss Vegegel (tai muuta hyytymisainetta)
  • 1dl vettä tai kookosvettä
  • 100g tummaa suklaata
  • Kookoshiutaleet
  • Konvehtimuotti
VALMISTUSOHJE
  1. Valmista kookostäyte. Kaada kookosjogurtti syvään astiaan ja valmista pakkausohjeen mukaan Vegegel (1dl kylmää vettä/nestettä+1pss Vegegeliä; kiehautus). Lisää vegegel-lios kookosjogurtin joukkoon ja sekoita huolellisesti.
  2. Annostele kookostäyte konvehtimuotteihin ja anna hyytyä vähintään 1h.
  3. Kun täyte on hyytynyt, ota se muoteista.
  4. Sulata vesihöyryssä suklaa. Kaada suklaakuorrute kookoskonvehtien päälle. Anna hyytyä kunnes suklaa kovettuu.
  5. Koristele konvehdit kookoshiutaleilla.