Parsatofupaistos

aktiivista 20min, passiivista 50 6

Ainekset
  • 1 iso lehtitaikinalevy
  • ½ parsakaalia
  • 8kpl varsiparsaa
  • ½ Gustosino mozzarellan-tyyppistä vegejuustoa½pkt pehmeää tofua
  • 1pkt vegaanista kermaa
  • 2rkl ravintohiivaa
  • suolaa ja pippuria
VALMISTUSOHJE
  1. Vuoraa vuoan pohja ja reunat lehtitaikinalevyllä.
  2. Viipaloi parsakaali pienemmiksi ja paista hetki öljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Kuori varsiparsat ja keitä 2min suolatussa vedessä.
  4. Valmistele Gustosino-tofu-kermaatäyte. Murskaa esim. haarukalla tofu, raasta Gustosino. Kaada joukkoon kerma ja lisää oluthiutaleet. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Laita parsakaali ja Gustosino-tofutäyte piirasvuokaan ja koristele varsiparsalla.
  6. Laita uuniin 200 asteeseen, paista 35-40 minuuttia tai kunnes taikina on kypsä.
  7. Anna paistoksen vetäytyä noin 15 minuuttia tai nauti jäähtyneenä.