Parsakaalikeitto

Ainekset
  • 600 g parsakaalia
  • 400 g perunaa
  • 1 salottisipuli
  • 125g Valsoia Lo Spalmabile Yrtti
  • 2 rlk oliiviöljyä
  • Suolaa
VALMISTUSOHJE
  1. Puhdista ja pese parsakaali ja leikkaa se pieniksi paloiksi. Pese ja kuori perunat ja leikkaa ne kuutioiksi. Kuori ja viipaloi salottisipuli.
  2. Kuullota sipuli katilassa oliiviöljyssä kunnes se on pehmeää. Laita parsakaali ja perunat samaan kattilaan ja paista noin 5 min kokoajan sekoittaen.
  3. Lisä vesi siten että se peittää vihannekset ja mausta suolalla. Anna hautua 20-25 minuuttia, kunnes vihannekset pehmenevät.
  4. Soseuta vihannekset sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi ja lisää Valsoia Lo Spalmabile Yrtti levite. Sekoita hyvin.
  5. Tarjoile kuumana ja koristele vaikka rapeilla krutonkeilla.