Kahvi-banaanipiirakka neljälle

Aavistuksen verran erilainen kahvitauko.

aktiivista 20min, passiivista 45 4

Ainekset

Pohja

  • 3dl vehnäjauhoja
  • ½dl vehnäleseitä
  • 1tl leivinjauhetta
  • 1tl vaniljasokeria
  • 1prk Valsoia Yosoi kahvi
  • 1dl rypsiöljyä

Täyte

  • 1prk Valsoia Yosoi kahvi
  • 1tl vaniljasokeria
  • ½ banaani

Päälle

  • ½dl vehnäleseitä
  • ½dl fariinisokeria
  • ½dl vehnäjauhoja
  • 2rkl rypsiöljyä
VALMISTUSOHJE
  1. Kuumenna uuni 200 asteiseksi. Voitele 4 kuppikakkuvuokaa öljyllä.
  2. Sekoita keskenään kulhossa pohjan ainekset. Painele taikina vuokien pohjalle noin puoleen väliin.
  3. Pilko banaani. Yhdistä täytteen ainekset keskenään. Sekoita. Kaada seos taikinan päälle.
  4. Yhdistä toisessa kulhossa vehnäleseet, vehnäjauhot, fariinisokeri ja öljy, ja ripottele jogurttitäytteen päälle.
  5. Paista piirakka uunin keskitasolla 30min. Anna jäähtyä ja asettua 15 min. Tarjoile.