Marjainen Eton mess

Ainekset

Marenki

  • 1½ dl kikhernelientä
  • 1½ dl taloussokeriaHalutessasi
  • 1/4 limen mehu
  • 1 tl vaniljasokeria

Täyte

  • Valsoia Yosoi kookos soijajogurtti
  • Tuoreita marjoja
  • Vispikermaa
VALMISTUSOHJE
  1. Mittaa kikherneliemi kulhoon. Vatkaa sitä kuohkeaksi noin 5 minuuttia.
  2. Lisää sokeria ja jatka vatkaamista, kunnes vaahto on kovaa ja kiiltävää eli noin 5 minuuttia.
  3. Pursota pellille pikkumarengeiksi tai levitä isoksi levyksi pavlovaa varten.
  4. Kuivata 80-100 asteessa 1 tunti 20 minuuttia. Laita lämmöt sen jälkeen pois ja anna marenkin kuivua jälkilämmöissä vielä 1-2 tuntia.
  5. Laita lasiin kerroksittain marenki, soijajogurtti ja marjat. Koristele vispikermalla ja marjoilla. Tarjoile heti.