Kurpitsa-lehtikaalitorttu

Ainekset

Pohja

  • 150 g suolaisia keksejä
  • 50 g kaurahiutaleita
  • 4 ruokalusikallista kookosöljyä, sulatettuna
  • 2 ruokalusikallista tahinia
  • 2 tl yrttisekoitusta

Täyte

  • 1 punainen sipuli, viipaloitu
  • 1 tl oliiviöljyä
  • ½ myskikurpitsa, kuutioitu
  • Kourallinen lehtikaalia
  • 1 tl pippuria
  • 1 tl balsamiviinietikka
  • Mustapippuri ja suola 100g Original Creamy Sheese
  • 1 rkl maissijauhoa
  • 1 tl yrttisekoitusta
  • 50g Sheese Smoked German Style
VALMISTUSOHJE
  1. Murskaa keksit tehosekoittimessa, heitä joukkoon muut pohja-ainekset ja vatkaa tasaiseksi seokseksi. Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille n. 2 - 3 cm:n korkeuteen ja aseta sivuun odottamaan. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  2. Lorauta pannulle tilkallisen öljyä ja kuullota sipulit. Lisää myskikurpitsapalat, lehtikaali, paprika, balsamiviinietikka ja mausteet.
  3. Kypsennä vielä 5-10 minuuttia, kunnes kaikki vihannekset karamellisoitu hieman.
  4. Lisää vihannesten sekaan Original Creamy Sheese, maissijauhot, 3 ruokalusikallista vettä, yrttiseos ja sekoita hyvin. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  5. Kuumenna uuni 180 asteeseen ja esipaista pohja noin 10 minuuttia.
  6. Kaada täyte piirakkapohjaan. Ripottele pieniä paloja Sheese German Stylea täytteen päälle. Paista uunissa seuraavat 25 minuuttia, kunnes pinta on kauniin kultainen. Nauti lämpimänä tai kylmänä