Parsakaalisosekeitto Sheese Blue Stylella

Ainekset
  • 200g Blue Sheese sinihomevegejuustoa
  • 4 perunaa
  • 1 parsakaali
  • 2 sipulia
  • 6-7dl kasvislientä
  • 2rkl kasvirasvaa
  • Suolaa ja pippuria
VALMISTUSOHJE
  1. Kuori ja pilko silpuksi sipulit. Lohko pestyt ja kuoritut perunat. Huuhtele ja paloittele parsakaali varsineen.
  2. Paista öljyssä sipuli kypsäksi. Lisää perunalohkot, parsakaali ja kasvisliemi. Kiehauta ja keitä 15-20 minuuttia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.
  3. Ota kattila pois liedeltä ja lisää joukkoon Blue Sheese raaste. Anna sulaa hetki ja soseuta tämän jälkeen keitto sauvasekoittimella.
  4. Laita takaisin liedelle ja kiehauta uudelleen. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.
  5. Tarjoile krutongien, siementen tai tuoreiden yrttien kera