Gratinoitu kasvisvuoka

Sheese mozzarellaraaste kasvisgratiini

Ainekset

Ainekset

  • 400 g kukkakaali
  • 200 g parsakaali
  • 100 g paprikaa
  • ¼ tl suolaa
  • ½ tl pippurisekoitusta
  • 2dl kaurakermaa
  • 100g Sheese mozzarellaraastetta
VALMISTUSOHJE
  1. Leikkaa kaalit pienemmiksi paloiksi. Esikypsennä kaaleja vähässä, suolalla maustetussa vedessä n. 3 min. Valuta. Kaada uunivuokaan.
  2. Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi. Lisää uunivuokaan.
  3. Mausta suolalla ja pippurisekoituksella. Sekoita hyvin.
  4. Kuumenna kaurakerma kattilassa. Lisää joukkoon Sheese mozzarellaraaste. Kuumenna ja sekoita kunnes juusto sulaa.
  5. Kaada gratiinikastike vuokaan.
  6. Kypsennä uunin keskiosassa 225 asteessa 25 - 35 min tai kunnes kaalit ovat sopivan kypsiä.
  7. Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkeruokana.