Appelsiinilotta Schlagfix Mascarponella

Helppo ja värikäs appelsiinilotta

Ainekset

Ainekset

  • 2-3 appelsiinia
  • 1prk Schlagfix Mascarponea
  • 1dl vegaanista vispiä
  • 3rkl sokeria
  • 2pss Vegegeliä + 2dl vettä
  • 1tl sitruunamehua
VALMISTUSOHJE
  1. Kuori appelsiinit, viipaloi kaksi ja paloittele yksi.
  2. Vuoraa pyöreäpohjainen kulho appelsiiniviipaleilla ja jos jää paloja, pilko ne pienemmiksi.
  3. Vatkaa vispi kuohkeaksi. Lisää sokeri ja Schlagfix Mascarpone sekä sitruunamehu. Sekoita tasaiseksi seokseksi.
  4. Valmista Vegegel pakkausohjeen mukaan. Kun Vegegel sakkeutuu, lisää se pienenä nauhana kaataen seokseen koko ajan sekoittaen esim. tehosekoittimella.
  5. Kaada Mascarponevispi-appelsiiniseos vuorattuun kulhoon. Laita kulhon päälle muovi ja vie jääkaappiin vähintään 3 tunniksi tai mieluummin anna olla yön yli.
  6. Kippaa appelsiinilotta tarjoiluvadille. Tarjoile heti.