Kasvislasagne Gustosino juustolla

Nopea ja helppo kasvislasagne Gustosino juustolla. Tästä herkusta tykkää takuulla koko perhe.

1h

Ainekset

Lasagne

  • Kasvisproteiinia 400g (Vöner/Nyhtökaura/Härkis)
  • Myllyn paras lasagnelevyjä
  • Kaurajuoma 6dl
  • Valsoia Gustosino raastettuna 200g
  • Laktoositonta margariinia 100g
  • Vehnäjauhoja 2rkl

Pesto

  • Oliiviöljy 1dl
  • Basilikaa nippu
  • Suolapähkinöitä 2 kourallista
  • Sitruunamehu 1tl
  • Suolaa ja pippuria
  • Valkosipuli 2 kynttä
VALMISTUSOHJE
  1. Paista kasvisproteiini hetki öljyssä.
  2. Valmista juustokastike. Sulata margariini ja lisää vehnäjauhot. Sekoita ja paista hetki. Lisää kauramaito ja 100g Gustosinoa. Keittele kastike paksuksi.
  3. Levitä voideltuun vuokaan kerros kasvisproteiinia, peitä vierekkäin asetuilla lasagnelevyillä ja kaada päälle kerros juustokastiketta. Tee vuokaan näin 3-4 samanlaista kerrosta.
  4. Kaada päällimäiseksi kerrokseksi juustokastiketta ja ripottele päälle loput Gustosinosta. Kypsennä lasagnea 175 asteisen uunin alimmalla tasolla 50 min.
  5. (Vinkki)Laita uuni gratinointivastukselle viimeisemmät 10min.
  6. Valmista pesto soseuttamalla sauvasekoittimella peston ainekset. Lisää tarvittaessa mausteita.