Gustosino-myskikurpitsaröstit

Nopeat ja herkulliset myskikurpitsaröstit mozzarellan tyyppisellä Gustosinolla.

20 4

Ainekset
  • 1 myskikurpitsa (noin 800 g)
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 ”kaurahiutalemuna” eli 1dl kaurahiutaleita+½dl vettä
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 rkl tuoretta rosmariinia
  • ¼ tl muskottipähkinää
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl roseepippuria
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 1 pkt (200 g) Valsoia Gustosinoa
VALMISTUSOHJE
  1. Kuumenna uuni 220 asteeseen.
  2. Kuori ja raasta karkealla raastimella myskikurpitsa. Nosta raaste kulhoon. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja sekoita ne kurpitsaraasteen joukkoon. Lisää kaurahiutalemuna, jauhot ja mausteet.
  3. Kuumenna öljy pannulla. Nosta lusikalla raasteseosta pannulle ja paista molemmin puolin 5 minuuttia. Nosta röstit voidellulle uunipellille.
  4. Leikkaa Gustosino kiekoiksi ja laita pala juustoa kunkin röstin päälle. Nosta pelti uuniin ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia niin, että Gustosino pehmenee ja ruskistuu päältä.