Bon Soya Pasteijat

Ainekset
  • - 4 kpl torttutaikinalevyjä /
  • voitaikinalevyä
  • - 300g Bon Soya soijarouhe
  • tomaattikastikeessa
  • - 1 sipuli
  • - 1 valkosipulinkynsi
  • - noin 2dl valmista riisiä (käytä hieman
  • puuroutuvaa jasmiini riisiä )
  • - 1tl paprika savustettu
  • - pippuria ja suolaa
VALMISTUSOHJE
  1. Ota torttutaikina- / voitaikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön
  2. Hienonna sipuli ja valkosipuli, ja kuullota pannulla
  3. Lisää pannulle Bon Soya soijarouhe ja valmis riisi - mausta ja sekoita kunnolla
  4. Halkaise taikinalevyt kahteen osaan, ja kauli hieman suuremmiksi
  5. Lisää täyte (noin 1 reilu ruokalusikallinen per pasteija) ja taittele haluamallasi tavalla
  6. Paista ohjeen mukaan 225 asteessa noin 15 minuuttia