Etusivu
Yritys
Tuotemerkit
Sheese
Valsoia
Bon Soya
Schlagfix
Vego
Linck
Astrid och Aporna
La Boulangere
Kolios
Chazz
Reseptit
Appelsiini-puolukkapiirakka
Etusivu
Kaikki reseptit
Appelsiini-puolukkapiirakka
Appelsiini-puolukkapiirakka
Helppo, ravitseva ja erittäin herkullinen piirakka kahvin seuraksi.
Leivonta
Jälkiruoka
Valsoia
Ainekset
Pohja
3dl vehnäjauhoja
½dl vehnäleseitä
1tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria
½dl sokeria
2prk Valsoia Yosoi appelsiini-inkivääri soijajogurttia
1dl rypsiöljyä
Täyte
2prk Valsoia Yosoi appelsiini-inkivääri soijajogurttia
1tl vaniljasokeria
2dl puolukkaa
Päälle
½dl vehnäleseitä
½dl fariinisokeria
½dl vehnäjauhoja
2rkl rypsiöljyä
VALMISTUSOHJE
Kuumenna uuni 200 asteiseksi. Voitele piirakkavuoka öljyllä.
Sekoita keskenään kulhossa pohjan ainekset. Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Yhdistä täytteen ainekset keskenään, sekoita ja kaada seos taikinan päälle.
Yhdistä toisessa kulhossa vehnäleseet, vehnäjauhot, fariinisokeri ja öljy, ja ripottele jogurttitäytteen päälle.
Paista piirakka uunin keskitasolla 35min. Anna jäähtyä ja asettua 15 min. Tarjoile.